2022, het jaar waarin wij als Boomkwekerij Fleuren ons 100-jarig jubileum mogen gaan vieren. Samen want dat is het woord wat past bij onze organisatie, samen met onze medewerkers, samen met onze relaties en samen met onze omgeving.

In dit bijzondere jaar delen wij diverse Fleuren momenten: 100 Grote momenten maar ook kleine momenten die weergeven waar wij voor staan, wat we doen en hoe wij als Boomkwekerij Fleuren al 100 jaar actief zijn in onze mooie en inspirerende wereld. 

Moment 41:

Boomkwekerij Fleuren is een familiebedrijf met 100 jaar ervaring in het kweken van vruchtbomen. Vanuit vestigingen in Nederland, Duitsland en Servië leveren wij kwalitatief hoogwaardige vruchtbomen aan professionele fruittelers in heel Europa en ver daarbuiten.

Boomkwekerij Fleuren groeit. Wij breiden ons team uit met enthousiaste collega's die, samen met ons, vruchtbomen van uitzonderlijke topkwaliteit maken.

Wij zoeken een:

Administratief Medewerk(st)er

Als administratief medewerker ga je samen met andere collega's zorgdragen voor het administratieve werk binnen ons bedrijf. Bestaande uit het beheren van het voorraadprogramma, klantencontact, facturen en overige administratieve werkzaamheden. Wij kijken waar je wensen liggen, wat je talenten zijn en zoeken dan gezamenlijk naar een specialisme binnen het bedrijf dat perfect bij je past.

 

Wat bieden wij

Wij bieden een dynamische werkomgeving met afwisselende werkzaamheden. Binnen het bedrijf bieden we goede doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden, een gezellige werksfeer en ruimte voor eigen initiatief. Wij zijn opzoek naar een fulltimer, maar parttime is bespreekbaar.

 

Wie zoeken we

Wij zijn op zoek naar iemand die flexibel is en graag wil dat alles op rolletjes loopt. Iemand die bereid is om te leren en zichzelf wil blijven ontwikkelen.

 

Lijkt het je wat om bij een groeiend groenbedrijf te werken?

Stuur dan je sollicitatiebrief met CV naar Corine Fleuren via info@fleuren.net

Vacature - Administratief Medewerk(st)er